Vjosa dhe Albini sot u gëzuan, Por do të zhgënjehen shumë shpejt!


Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Betim Gjoshi, ka reaguar ndaj Vjosa Osmanit për të cilën thotë se ‘vrapoi nga zyra e Kryetarit të Kuvendit në zyrën e Presidencës’ si dhe komunikatën e VV-së që ‘kërkuan zgjedhje’. Sot ka qenë dita më e rëndë për Kosovën që nga paslu fta. Por edhe në ditë të ze za ka gjithmonë të atillë që fërkojnë duart mé póshté ndíqní postimin e tij.

Unë do t’i përmend dy prej tyre, të cilët historia nuk i mban mend për asgjë, sepse nuk bën kurrë asgjë për Atdheun e tyre.