Vjosa Osmani ”befason” me deklaratën e fundit: Në ditët e parë të qeverisjes do të…!!

Kandidatja për president të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Vjosa Osmani ka thënë se bash.kë me Kurtin asnjë.herë më parë nuk kanë pasur dyert më të hapura nga bizneset se gjatë kësaj periudhe.

Të gjitha bizne.set e ndershme që kanë punuar sipas ligjit janë në mbështetje të reformave që ne planifiko.jmë për t’i eliminuar pengesat ndaj tyre”, tha Osmani në “Debat Plus”.

Kandidatja për presi.dente ka thënë se pa konfiskim të pasurisë së fitu.ar në mënyrë të paligjshme nuk mund të ketë zhvillime ekonomik.

Ajo që ne do të bëjmë është një model i zbatuar në disa vende që gjithë ato para që do të konf.iskohen si pasuri e paligjshme do të investohen drejtpërdrejtë në fushën e sundimit të ligjit…Në ditët e para të qev.erisjes do të miratohet Ligji anti-Mafia dhe unë do të dekretojë menj.ëherë”, tha ndër të tjera Vjosa Osmani.