Vjosa Osmani demantohet keq nga qytetarët: I publikohet tubimi me pak njerëz në Shtime (FOTO)

Vjosa Osmani qëndroi sot në Shtime për të bërë fushatë.

Me anë të një postimi në Facebook, ajo u krenua dhe mburr për numrin e qytetarëve që kishin dalë për ta pritur atë dhe Kurtin.

Ajo publikoi një fotografi në Facebook, teksa tha se ajo që shihet në të është tregues se Shtimja nuk është bastion politik i partive tjera.

Në Shtime, prezenca e qytetarëve tregoi se ky qytet nuk është bastion i politikës që ua vodhi perspektivën, por i ndryshimit të madh të 14 shkurtit”, shkruajti ajo.

Mirëpo nuk është se në këtë tubim pati edhe aq shumë njerëz siç e zmadhoi Vjosa Osmani.

Një qytetar asaj ia publikoi në komente fotografinë nga lartë ku shihet se aty nuk pati as për afër prezencë të njerëzve ashtu siç pretendoi Osmani.