Vjosa Osmani e tregoi ”kushtin” e vetëm për tu kthyer në LDK !!

Ushtr,uesja e detyrës së presidentes dhe ish-kandid.atja për kryeministre nga LDK në zgj,edhjet e parafund,it Vjosa Osmani
ka kom,entuar iniciativën e saj të re dhe njerë.zit që pritet t’i bashkohen.

“Njerëzve të LDK-së që besojnë që vlera dhe potenciali i tyre nuk lejojnë që votat dhe besimi i tyre me u ke qpërdor e kanë derën të hapur”, tha Osmani në debatin “KALLXO Pernime” transmetuar në RTV Duka.gjini.

Secili në LDK duhet ta ketë parasysh që a duam të jenë pjesë e një koncepti politik që e ke qpërdor deri në masën më ekstr.eme besimin e votuesve”, tha tutje Osmani. Ajo ka folur edhe për ftesën e Lutfi Hazirit për t’u kthyer në LDK.

“Nuk ka qenë thirrje e drejtpërdrejtë e Lutfi Hazirit me u kthy në LDK. Ma ka ‘sjell’ ngapak, por jo aq drejtpërdrejtë, por unë kam raporte të mira me të. Nuk e kam ftuar në inici.ativën time Lutfi Hazirin sepse ai ka qenë i qartë qysh nga fillimi”, th,a ajo.

“Le të largo,het kryesia e re e LDK-së, e le të vijmë të flasim për mundësinë e kthimit në LDK”, shtoi Osmani e pyetur nga gazetarja Jeta Xharra nëse do të kthehej në LDK nëse largohet kryesia e kësaj partie.