Vjosa Osmani publikon një fotografi të paparë më herët të Ibrahim Rugovës

Vjosa Osmani

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka publikuar në Facebook një fotografi të papublikuar më herët të presidentit historik Ibrahim Rugovës.

Osmani ka shkruar se këtë fotografi e ka huazuar nga koleksioni i fotografive personale të shkrimtarit Abdullah Kounushevci.

Osmani në ditën ndërkombëtare të lëvizjeve kundër dhunës ka shkruar se bota u falet lëvizjeve të mëdha paqësore, të cilat e kanë shënuar historinë e vjetër dhe të re të saj.