Vjosa Osmani “selam“ Politikanëve: Mos u ulni në tavolinë me njerëz që ofendojnë Shqiptarët

Vjosa Osmani

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, ka folur lidhur me deklaratat e zyrtarëve serbë, të cilët ditët e fundit fyen e kër cënuan shqiptarët. Osmani ka thënë se nuk mjaftojnë vetëm reagimet e dhëna qeveria e Kosovës, sot.
“Më e pakta që do të duhej të bënte qeveria e Kosovës është që të mos ulet në tavolinë të diskutimit me njerëz që japin deklarata të tilla”, ka thënë ajo. Sot, kryeministri Avdullah Hoti, ka reaguar duke thënë se Qeveria e Kosovës e kundërshton këtë mendësi duke kërkuar edhe nga BE-ja dhe SHBA-ja të njëjtën gjë ja edhe deklarata e saj.