Vjosë, Nuk mund të jesh rugoviste pa LDK-në


Ish deputeti dhe një ndër themeluesit e LDK-së, Sabri Hamiti, ka bërë një shkrim politik duke goditur ashpër Vetëvendosjen dhe në veçanti Vjosa Osmanin që braktisi partinë e z.Rugova për t’u bashkuar me platformën politike të z.Kurti.

Hamiti vlerëson se nuk mund të jesh rugovist pa LDK-në, duke e quajtur një gjë të tillë “të pamundshme” e të “pakuptueshme”.

Shkrimi i tij i plotë: