Vlora Çitaku: Izraeli ka të drejtë të të mbrohet

Ish ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku ka komentuar p ërplasjet r aketore në Lindjen e Mesme.

Ka sqaruar, se “konfl iktin në Lindje të Mesme, e veçanërisht atë ndërmjet Izraelit dhe Palestinës, nuk e përcjelli në Facebook & Twitter.E përcjelli pak më thellë. Nuk jam tifoze”.

Ka vlerësuar, se Hamasi dhe H ezbullahu janë organízata t errosíte, ndërkaq ka shtuar, se “Izraeli ka të drejtë të pakontestueshme të mbrohet nga s ulmet, transmeton TV21.

Më poshtë shkrimi i plotë i saj: