Von Cramon: Vjosa është një nga gratë që më ka inspiruar, ajo s’dorëzohet kurrë


Vjosa Osmani është një ndër gratë që ma ka ínspíruar, kështu ka thënë Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon.

Ajo përmes një postimi në Twitter ka thënë se Vjosa Osmani është ndër gratë e Ballkanit Perëndimor që e ka ínspíruar dhe se ajo nuk di të dorëz ohet.

“Cila nga gratë më ka ínspíruar mua? Ballkani Perëndimor është përplot me gra ínspíruese që luf tojnë për paqe dhe siguri në rajon. Një nga to është @VjosaOsmaniMP, Kryetare e Parlamentit të #Kosovës. Ajo nuk di të dorë zohet!”, ka shkruar Von Cramon.

Këtij shkrimi, Von Cramon ia ka bashkangjitur edhe një fotografi gjatë një takimi të mbajtur mes saj dhe Osmanit.