Voton 103 vjeçarja: Kush për krahi s’kam qef me m’rrok, vet kam qef me ec… (FOTO)

E moshuara 103 vjeçare nga Vërbani i Vitisë, ka ushtruar të drejtën e votës.

Ajo ishte shoqëruar nga një familjar i cili e ndihmonte gjatë procesit të votimit.

E moshuara tha se ndjehet si me qenë e re dhe ka dëshirë të ecë vetë.

“S’ni bile, sikur mi pas 15 vjet. Kush për krahi skam qef mem rrok, vet kam qef me hec”, tha ajo.