Vuçiq: Fitorja e Biden në Amerikë është fitore e madhe edhe për Serbinë


Gazetar i gazetës serbe “Vreme”, Nikolla Tomiq tallet me “mini sulmin nervor” të Vuçiqit me rastin e fitores së Biden-it në zgjedhjet presidenciale në Shtete e Bashkuara të Amerikës.

Kur u pyet pse presidenti i Serbisë pësoi mbrëmë një “mini sulm nervor” dhe tronditi qytetarët e Serbisë, duke u thënë atyre “turp për ata që janë të lumtur që fitorja e Biden do të jetë e keqe për Serbinë”, gazetari Tomiq me shaka u përgjigj se “ndoshta e nervozoi ajo që Zorana Mihajlloviq guxoi ta urojë Biden-in në Instagram para tij”.

Ai theksoi se adresa ishte e gabuar, që një burrë shteti nuk duhet të shprehet në këtë mënyrë, dhe se ai duhet të punojë për qetësimin, dhe jo për nxehjen e tensioneve politike.

Tomiq gjithashtu beson se nuk ka ngjashmëri midis Trump-it dhe Vuçiq.

“Ekziston një ngarkesë e fortë emocionale që të dy lëshojnë, ndonjëherë kontroll i dobët i karakterit dhe temperamentit”,ka thënë ai, duke shtuar se ekziston një ngjashmëri më e madhe midis Vuçiqit dhe Orban-it.

Duke komentuar fitoren e Biden, Tomiq ka thënë se ekzistojnë arsye për nervozizëm në Beograd dhe se ai është i shqetësuar për deklaratat e fundit të Biden-it, të tilla si, se qëllimi i marrëveshjes në mes Kosovës dhe Serbisë është njohja reciproke dhe se marrëveshja e Uashingtonit nuk është shumë e keqe, por që ai pret që ajo të jetë konfirmim i pavarësisë së Kosovës

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…