Vuçiq “godet“ me deklaratë, Më jepni leje të futem në Kosovë, ose do të ndodh kjo!


Aleksandar Vucic,ka bërë kërkesë që ta vizitojë sot Kosovën së bashku me korrierët e tij.

Vucic ka kërkuar që të vijë në Kosovë i shoqëruar me dy radikalët që i ka nën kontroll, me ministrin e Mbrojtjes, Aleksandër Vulin dhe Marko Djuric.

Po ashtu me Vucicin, i shoqëruar është thënë se do të jetë edhe shefin i ri i të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkovic.

Por kosova ja refuzoj kerkesen i tha qe nuk mund te hysh ne Kosove, vuçiq jep deklarat po nuk me dhate leje do te hyje pa ju pyetur.