Vuçiq “selam“ Kosovës për Iuftë, Kjo është përgjigja nga Kryeministri Hoti


Një deklaratë e presidentit serb Aleksandar Vuçiq, ka nxítur reagime të ash pra në Kosovë. Vuçiq ka thënë se se konfIiktet e ngríra mund të shpërth ejnë në Iuftë, duke aluduar në një konfIikt në mes të Kosovës dhe të Serbisë mé póshté ndíqní postimin e Kryeministrit Hoti.

“Nuk duam që kjo të na ndodhë dhe të na befasojë. Prandaj, nuk angazhohemi për një konfIikt të ngrírë, por duam një zgjidhje kompromisi dhe të këmbëngulim në procesin që zhvillohet nën përkujdesjen e BE-së”, ka thënë Vuçiq.