Vuçiq: Shqiptarët nuk kanë Identitet, Ne jemi Autokton në këto toka

Vuçiç me nje dekIarate ka f yer me te madhe shqiptaret pasi qe po na konsideron qe ne nuk kemi identitet.

Ne intervisten e tij te fundit per portalin serbnews, ai tha qe ” Eshte shume e thjeshte, historikisht kemi qene ketu, ata (shqiptaret) jane te ardhur dhe nuk kane identitet, kete do ta mar vesh bota se shpejti” e mbaroi ai.

Kjo nuk eshte hera e pare qe Vucici po ben pr0v0kime te njepasnjeshme.