William Walker përlotet teksa flet për UÇK-në dhe aktakuzat e Speciales


Ish-ambasadori i OSBE-së gjatë luftës në Kosovë, William Walker është përlotur teksa ka folur rreth konfirmimit të ak takuzave për ish-krerët e UÇK-së.

Walker u shpreh se ngjarjet e sotme i ka parë me shqet ësim të madh, teska u shpreh se është shumë i shqet ësuar për Kosovën.

“Shqetë sohem për Kosovën”, ka thënë Walker në RTK.

Ndër të tjera, Walker përgjigjen pozitive të ish-krerëve të UÇK-së për ftesat e Speciales i ka cilësuar si gjëja më e mirë që mund të ketë ndodhur.

Ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi mbrëmë u dërgua për në parabur gimin e Dhomave të Specializuara. Për në të njëjtin destianacion, me një avion usht arak, sot u nisën edhe ish-bashkëpunëtorët e tij në lu ftë, ish-shefi politik i UÇK-së, Hashim Thaçi, ish-drejtori i shërbimit informativ të UÇK-së, Kadri Veseli dhe anëtari i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Rexhep Selimi.