Xhandarmëria serbe hyn sërish në Karaçevë, banorët rrëfejnë atë që e përjetuan


Xhandarmëria serbe dhe paramilitare kanë hyrë sot në territorin e Kosovës.

Kështu kanë njoftuar banorët e fshatit Karaçevë për gazetën “Bota sot”.

Sipas banorëve, xhandarmëria ka hyrë në territorin e Kosovës rreth orës12:00-12:30.