Xharra: E kush po e gjykon Adrianën? Një popull i shtypun historikisht


Pasi aktorja Adriana Matoshi ka konfirmuar lidhjen e re të dashurisë me futbollistin, Keith Groenveld. i cili ka 21 vjet, dhe është 19 vjet më i ri se aktorja, ka ngallur reagime të shumëta tek ne, madje kishe edhe nga ato shumë racítste, shkruan Gazeta Metro.

Kishte edhe nga ata që o dolën në mbro jtje, madje duke kundërshtuar ashpër ata që po e paragjy kojnë aktoren në fjalë. Ndër ta ishte edhe gazetarja Arbana Xhara, e cila ka zgjedhur të çmojë lartë vlerat e saj si artiste.

Ky është reagimi i saj i plotë: