Xhavit Haliti i bën thirrje publike Edi Ramës: Kryeministër na ndihmo të lutem që ta…

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, i ka bërë thirrje publike kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

Ai ka bërë thirrje që të hapen qendra vaksínimi në Shqipëri edhe për qytetarët e Kosovës.

“Vëlla i dashur Edi, kryeministër i Shqipërisë, marrë parasysh gj endjen e rëndë në Kosovë me pandeminë C0VíD, dhe në anën tjetër, neglizhencën e institucioneve të vendit për të siguruar vaksínën, të bëjë thirrje që të hapni disa qendra vaksínimi për të gjithë qytetarët e Kosovës”, ka shkruar Haliti, përcjellë “Bota sot”

Postimi i plotë: