Xhavit Haliti: Kosova nuk është e Vetëvendosjes dhe as e liderit të saj

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Xhavit Haliti ka thënë se pika më e vështirë e kësaj qeverie do të jetë zhvillimi ekonomik dhe bisedimet me Serbinë.

“Pika më e vështirë është zhvillimi ekonomik dhe bisedimet me Serbinë, janë pika më sensitive tash ta shohim si do të zhvillohet”, ka thënë Haliti për IndeksOnline.

Haliti ka thënë se nuk ka prirje për t’i besuar kundërshtatit politik.

“Varet qysh dhe me kënd do me bo koalicon, a po don vet nëse i siguron vototat, kështu është deklaru. Unë nuk mundem me parashiku çka bën ai. Ne nuk i kemi fitu votat dhe nuk mund të flasë për të tjerët. Nuk i interpretojë mendimet e atij dhe nuk kam prirje me i besu kundërshtarit politik, ai i ka fitu zgjedhjet dhe ne do ta shohim sa do të jetë koshient me ato që i ka premtu, çfarë qeverie do të krijojë, cilat do të jenë politikat e saj të brendshme dhe të jashtme, të zhvillimit ekonomik, shëndetësia, ekonomik”, ka theksuar tutje ai.