Xhaxhai i Albert Krasniqit me shkrim emocional për nipin: Zemrën na ke thy


Tri ditë pas vdekjes së biznesmenit prishtinas, Albert Krasniqi, axha i të ndjerit Ismet Krasniqi ka shkruar një mesazh prekës për të në rrjetin social “Facebook”.

“Ah Nipi jem po vështirë me shkru për ty,zemrën na ke thy o Albi Zoti te shpërbleftë me xhehnet oj zemra jem. Do të jemi me zemër të thyer deri sa të takohemi në botën e ahiretit!”, ka shkruar ai.

Kujtojmë që dyshohet se Albert Krasniqi u v ra nga babai i tij, Skender Krasniqi.

Sipas mbrojtjes së Krasniqit, v rasja e Albertit ishte aksidentale.

Në ndërkohë ndaj Skënder Krasniqit është vendosur masa e paraburgimit për një muaj.

Ndaj tij rëndon akuza për v rasje të rëndë dhe a rmëmbajtje pa leje, transmeton Express.