Zbulohet e vërteta / Ja cilat janë 3 prej arsyeve qe Hashim Thaçi e Kadri Veseli nuk pranuan takim me Haxhiun..

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka nisur një vi.zitë në Hagë për t’i takuar siç thotë ajo ish-lu.ftëtarët e UÇK-së të akuzuar nga Specialja.

Por jo të gjithë të akuzuarit do të takojnë Haxhiun. Ish-pre.sidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ish-kryetari i Ku.vendit, Kadri Veseli kanë refuzuar një vizitë nga tanimë ministrja e Drejtësisë, dikur opo.nente politike e tyre, Albulena Haxhiu.Në mesin e shumë ko.menteve për arsyen e refuzimit të dytë për takim me Haxhiun, natysisht spikasin sjell.jet dhe veprimet e kësaj të fundit pikërisht kundër Thaçit e Veselit në të ka.luarën.Haxhiu po synon t’i takojë dy ish-krerë të UÇK-së, më vonë edhe krerë institucional, që dikur iu re.ferohej të dyve si kri.minelë.Për Thaçin ajo këto cilë.sime i jepte në Facebook, e për Veselin kursehej edhe më pak, dhe shprehjen “kri.minel” ajo ia atribuonte atij midis Kuven.dit të Kosovës.

Dikur i quante kri.minelë, Albulena Haxhiu tash dëshiron t’i vizitojë në para.burgim Veselin e Thaçin
Por kjo mund të mos jetë ar.syeja e vetme që Veseli e Thaçi kanë refuzuar të kenë një takim me Haxhiun në Speciale.
Ishte shkurti i vitit 2016, kur bashkë.shorti i Albulena Haxhiut, funksionar në Vetëvendosje, Alban Krasniqi, do të jepte ko.mente skandaloze për Kadri Veselin, në atë që nga mediat do të shihej si “kër.cënim për vrasjen e Veselit”.“Pastë dorën e marë ai që të ma.rrtë në shenjë”, shkruante ndër të tjera Krasniqi, i cili në zgjedhjet e fundit lokale ishte kan.didat për kryetar të Malishevës, por që u dek.lasua nga partitë tjera.