Zbulohet emrat e dy shqiptarëve që dhanë shpirt në Spanjë/ Njëri prej tyre u gjet pa kokë


Një ngjarje tr embi vetëm një javë më parë Spanjën, ky dy persona, një shqiptar dhe një rumun u gjetën njëri pa kokë dhe tjetri pa rroba në trup, në një autostradë pas një ak sident i të çuditshëm.

Në fakt tashmë mësohet se të dy të pa j etët janë shqiptarë dhe janë nga Fushë-Kruja.

I pari është Xhuliano Kora, 24 vjeç, ndërsa i dyti po nga Fushë-Kruja është M. T, 28 vjeç.