Zbulohet Patrioti më i madh në Kosovë: Nuk mund t’a besoni kush është


Deri më sot nuk ka ekzistuar një njësi matëse për patriotizmin tonë. Sapo është lansuar matësi i zhvilluar nga teknologjia e fundit “Patriotometri”

Ne si popull njihemi që gjithmonë thirremi në patriotizëm dhe pavarësisht dozës së mosbesimit që e kemi në këtë aspekt, vazhdon të funksionoj.

Megjithatë deri më sot nuk e kemi pasur të mundur të masim një gjë të tillë prandaj gjithsecili ka pasur lirinë që thirret në emër të patriotizmit.
Kësaj dukurie sot i erdhi fundit pasi që fal teknologjisë së sofistikuar nga tani mund të matet patriotizmi i çdo personi fal matësit “Patriotometri”.

Ky mjet me një saktësi 93% tregon shkallën e patriotizmit që gjendet tek njeriu.
Për të vërtetuar këtë me këtë Patriotometer janë matur Xherdan Shaqiri, Bebe Rexha, Adnan Jonuzaj, Gold Ag e të tjerë.

Për të pare rezulatet e detajuara për secilin shikoni edicionin e plotë të “Mbrëmjet e Lajmeve” në videon më poshtë.

“Mbrëmjet e Lajmeve” është emision satirik, qëllimi i të cilit është që t’i argëtoj publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.
“Mbrëmjet e Lajmeve” mund t’i ndiqni çdo natë nga ora 20:10 në GjirafaVideo.com.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…