“Zëdhënsi i UÇK-së në b’urg, zëdhënësi i Millosheviçit nënshkruan me Ramën”


Numri dy i LSI-së, Luan Rama, komenton zhvillimet e djeshme në Gjykatën e Hagës, ku Jakup Krasniqi dhe Hashim Thaçi, u përballën me ak uzat për kríme lu fte.

“Shfaqja e Edi Ramës përkrah zëdhënësit të Millosheviçit në të njejtën ditë kur zëdhënësi i UÇK-së shfaqet me pra nga në duar si i ak uzuar për kríme luf të dhe kríme kundër njerëzimit, është cínizëm po aq i shë mtuar sa instrumentalizimi prej tij i gjithë maskaradës së Hagës për luftë ndaj kundërshtarëve politikë, që më shumë se sa njollosjen e emrit të Hashim Thaçit, Jakup Krasniqit, Kadri Veselit dhe Rexhep Selimit, synon t’i bëjë gjy qin ushtrisë çlirimtare të Kosovës”, shkruan mes të tjerash Luan Rama.

Mesazhi i plotë i Luan Ramës: