Zeka: Aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit është konfirmuar, vendi shkon në zgjedhje (VIDEO)


Milaim Zeka në një intervistë për A2 ka folur mbi Gjykatën Speciale duke u shprehur se tashmë akuza ndaj Thaçit, Veselit dhe të tjerëve është tashmë e konfirmuar. “Ak takuza është e konfirmuar edhe këtë e dinë edhe këta persona. Për këtë ka ndodhur dje një takim. Tani do të kemi zhvillime të reja në Kosova mé póshté ndíqní vídeón nga Milaim Zeka.

Jam shumë i bindur që qytetarët e Kosovës do të shkojnë në zgjedhje të jashtëzakonshme në pranverën e ardhshme. Besoj se do ta kalojmë këtë periudhë në mënyrë të qetë, pasi Serbia është duke e vënë në dy shim ekz istencën e shtetit të Kosovës”, u shpreh Zeka.