Zeka: M’bajeni mendë, Ky Hakia prapë ka me ja thy qafen Albin Kurtit

Milaim Zeka thotë se Haki Abazi do t’ia th ejë prapë qafen Albin Kurtit me mengelen e Uashingtonit.

Haki Abazi, prape ka me ja thy q afen Albin Kurtit, me mengelen e Ëashingtonit

Taksa ja ka pas thy qafen, tash ambasada ne Jerusalem. Ata ambasade, jo Albini, po gjashte milion nuk munden me levize pa kerkesen e presidentit Biden, dhe miratimit nga ana e Izraelit.

Ja shkrimi tij: