Zemaj: Qytetarë, Kjo na pret nëse nuk i rrespektoni rregullat


Ministri Armend Zemaj, përmes një statusi në Facebook, ka urdhëruar të gjitha institucionet qendrore dhe lokale, t t’i ndalin urgje ntisht seminaret, punëtoritë dhe format tjera të organizimit ku ka grumbullim njerëzish, sikurse edhe veprimtaritë e ndryshme, të panevojshme.

Po ashtu Zemaj ka bërë të ditur se deri më sot, 410 shkolla janë tes tuar, 10 prej tyre me rekomandim të IKSHPK-së, kanë kaluar nga ske nari A në sken arin C. Këtë javë, tri nga to, kanë kaluar në ske narin C.

Ky është postimi i tij i plotë: