Zh dukja e 19-vjeçares shqiptare/ Mesazhi misterioz që i erdhi vëllait


Pas gati një muaj ende nuk ka asnjë gju rmë nga 19-vjeçarja shqiptare e zh dukur në Greqi, Artemis Vasili.

Mediat lokale kanë zbu luar detaje të reja që kanë rritur shqe tësimin te familja Vasili.

Teksa polícia po he ton rrjetet e saj sociale, rezulton se me 8 dhe 9 Nëntor, email-i dhe fjalëkalimet e saj janë përdorur nga një person i panjohur.

Ndërkohë të vëllait i ka mbërritur një mesazh místeríoz.

Detajet janë zb uluar nga avokati i familjes Anastasios Dougas, i cili tha se polícia ka nisur hetímet por nuk dha më shumë detaje pasi nuk lejohet që të dalë informacioni.

Kujtojmë se mesditën e 1 nëntorit, Artemis Vasilis mori një telefonatë anoníme ku i thonin se Artemis Vasili po mbahej pe ng nga disa të huaj në një apartament në Monastíraki.

Polícia po h eton edhe në këtë pistë, ndërkohë që dy shimet më të mëdha janë tek ish-i dashuri i saj 24 vjeçar.

Para disa javësh, emisioni “Dritë në tunel” kontaktoi me djalin, me të cilin Artemis kishte folur në Facebook dhe tashmë jetojnë në të njëjtin qytet.

Ai zbuloi se nuk kishte pasur asnjë kontakt me 19-vjeçaren kohët e fundit dhe nuk kishte asnjë të dhënë për ti treguar autoriteteve se ku të zhvillonin kërkímet.