“Zjarri” i Erdoganit: Nëse BE-ja sillet kështu, kjo do të sjellë fundin


Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan vazhdoi retorikën e tij duke sulmuar Bashkimin Europian. Ai tha se nëse Bashkimi Evropian nuk sillet drejt “kjo do të sjellë fundin e bllokut”.

Athina akuzon se anija kërkimore “Oruts Reyes” vazhdon të lundrojë brenda shelfit kontinental grek, ndërsa Erdogan tha se Turqia nuk dëshiron të drejtat dhe territoret e vendeve të tjera, por do të vazhdojë kërkimet në Mesdhe dhe Detin e Zi dhe do të mbrojë “të drejtat e turqve dhe turqve qipriotë”.

Gjermania dhe Franca i lanë një javë afat Ankarasë që të tërhiqet dhe të nisë dialogun me Greqinë për konfliktin detar, por deri tani Turqia nuk ka bërë asnjë hap pas.

Gjithashtu Turqia injoroi edhe thirrjen e SHBA-së dhe NATO-s që të heqë dorë nga sistemi rus i mbrojtjes S-400 pas provës që bëri Ankaraja duke sfiduar hapur Perëndimin.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…