Zoti e çliroftë Kosovën prej Stanishiqëve!

-Kosova

-Batoni dhe Stanishiqi temë nga ky opinion i shtruar i analistit, prof Enver Bytyqi!

Stanishiq në Kosovë dhe Kroaci! Stanishiq dhe Simatoviq

Stanishiq u popullarizua shumë në Kosovë nga takimet me këshilltarin e kryeministrit Rama, Baton Haxhiun!

Takimi i Batonit me të në Brezovicë datojnë nga viti 1998; Sllavisha Petkoviq thoshte se ky bashkëpunim daton që nga viti 1990;Sllavisha ka bër një analizë të shtruar dhe me fakte konkrete në bashkëpunimin e Batonit me Serbinë!

Më shumë nga videomateriali

Liza Beqaj A news24