Zoti na ruajtë! Shikojeni si dy Mërgimtarë bëjnë gara mes vete në autostradë

Dy Mërgimtarë

Një garë në mes dy veturave është zhvilluar sot në autostradën “Arbën Xhaferi”, duke rrezíkuar veturat e tjera që qarkullojnë në këtë autostradë. Në videon e dërguar nga një lexues i Periskopit, shihet se si dy vetura ndalen në autostradë dhe pastaj bëjnë gara mes vete, duke mos menduar për pas ojat që mund të shka ktohen nga veprimi i tyre.
Sipas lexuesit, veturat ishin nga diaspora, të cilët po qëndrojnë këtyre ditëve në Kosovë ja vidjeo.