Zubin Potok: Gruaja duke pjekur fli, ia d jeg fqinjit 300 trupa të arrës (VIDEO)

300 trupa arrë u dogjën nga flakët në Çabër të Zubin Potokut, pasi zjarri që po përdorej nga fqinja për fli doli nga kontrolli.

Si pasojë e kësaj, Rexhep Imerit, iu shkaktua dëm rreth 5-6 mijë euro, derisa arrat ishin donacion nga Ministria e Bujqësisë, njofton Klan Kosova.

Në lidhje me këtë rast u intervistua një grua, dhe rasti shkoi në procedurë të rregullt.