ZVICËR/ Kjo nuk Pritej, Ja sa ka shkuar Numri i të infektuarve Sot


Gjatë 24 orëve të kaluara, në Zvicër u regjistruan 4.946 raste të reja të koronavirusit, bënë të ditur autoritetet shëndetësore të shtetit helvetik.

Kështu, numri i përgjithshëm i personave të prekur nga koronavirusi në shtetin me rreth 8.6 milionë banorë shkoi në 290.601, transmeton Gazeta Express.Përpos infektimeve, gjatë kësaj periudhe u regjistruan edhe 111 viktima të reja dhe shifra e përgjithshme e të vdekurve shkoi në 3.575.

Sistemit të ngarkuar shëndetësor në 24 orët e fundit iu shtuan edhe 252 pacientë me koronavirus nëpër spitale.

Javëve të fundit, pothuajse të gjitha shtetet evropiane janë prekur nga shtimi i rasteve me koronavirus dhe këtij trendi nuk i ka shpëtuar as Zvicra.

Pas përkeqësimit të gjendjes në të gjitha pjesët e kontinentit, shumë qeveri kanë vendosur t’i rikthejnë masat kufizuese që ishin vendosur fillimisht në mars të këtij viti e që kishin mbetur në fuqi për disa muaj.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…