Edhe Genta dhe Usta paskan filluar pushimet: Ky është vendi ku janë duke kaluar momente romantike dyshja

Duket se më askush nuk është duke i respetuar dhe nuk po kanë frikë që do të preken nga virusi korona, andaj edhe çifti shumë i përfolur kanë filluar pushimet, si shumë të tjerë.

Genta Ismajli dhe i dashuri i saj Usta, janë në Kroaci ku kanë vendosur të i kalojnë pushimet romantike të këtij sezoni.

Ka qene Genta ajo e cila e para tregoi se ku janë çifti, ndërsa pas saj edhe Usta postoi një video në të cilën të dy u shfaqën në robdishan.

Për ndryshe, Genta dhe Huseyin gjatë periudhës së pandemisë qëndruan të vetizoluar

30 thoughts on “Edhe Genta dhe Usta paskan filluar pushimet: Ky është vendi ku janë duke kaluar momente romantike dyshja”

  1. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. majorsite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  3. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  4. Quando você esquecer a senha para bloquear a tela, se você não inserir a senha correta, será difícil desbloquear e obter acesso. Se você achar que seu namorado / namorada suspeita, você pode ter pensado em hackear o telefone Samsung dele para obter mais evidências. Aqui, iremos fornecer-lhe a melhor solução para descobrir a palavra-passe do telemóvel Samsung.

Leave a Reply