Njerëzit që zotërojnë shumicën e pasurive botërore

Për njerëzit më të pasur në botë kjo javë ka qenë shumë e mirë.

Bloomberg raporton se të ardhurat e tyre janë arritur këtë javë, pavarësisht tensioneve në tregtinë globale.

Bill Gates, Jeff Bezos dhe Bernard Arnault dominojnë listën në tre vendet e para, ndërkohë që në fotogaleri do të gjeni edhe 15 njerëzit më të pasur në botë.

15- Steve Ballmer = 55.3 miliardë dollarë, SHBA

14- Francoise Bettencourt Meyers = 56.2 miliardë dollarë, Francë

13- Carlos Slim = 58.7 miliardë dollarë, Meksikë

12- Mukesh Ambani = 59.4 dollarë, India+

11- Sergey Brin = 61 miliardë dollarë, SHBA

10- Larry Ellison = 61.3 miliardë dollarë, SHBA

9- Julia Flesher Koch = 61.4 miliardë dollarë, SHBA

8- Charles Koch = 61.4 miliardë dollarë, SHBA

7-Larry Page 62.8-miliardë dollarë, SHBA
6- Amancio Ortega = 66.2 miliardë dollarë, Spanjë

5- Mark Zuckerberg = 75.9 miliardë dollarë, SHBA

4- Warren Buffett = 86 miliardë dollarë, SHBA

3- Bernard Arnault = 100 miliardë dollarë, Francë

2- Jeff Bezos = 109 miliardë dollarë, SHBA

1- Bill Gates = 109 miliardë dollarë, SHBA

56 thoughts on “Njerëzit që zotërojnë shumicën e pasurive botërore”

Leave a Reply