13 vjeçari që siguron bukën e gojës duke prerë dru në fshat

13-vjeçari Ibrahim Mahalbashiq nga Bosnja, e siguron jetesën duke prerë dru nga fqinjët e tij në fshat.

Gjegjësisht, ky djalë ka humbur babanë e tij tetë vite më parë dhe familja e tij jeton me vetëm me shtesat për fëmijë.

Namira, nëna e Ibrahimit, ka thënë për “Nezavisne novine” se ajo nuk ka ikur kurrë nga puna, por që kur i shoqi ka ndërruar j etë, ajo ka l uftuar për të ushqyer familjen e saj në çdo mënyrë që mundet.

7,610 thoughts on “13 vjeçari që siguron bukën e gojës duke prerë dru në fshat”

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  2. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.