Sipas një studimi Lionel Messi është dyfish më i mirë sesa Cristiano Ronaldo

Një studim i fundit thotë se Lionel Messi është dyfish më i mirë sesa rivali i tij, Cristiano Ronaldo.

Tifozët vazhdimisht kanë debutuar se cili është m i mirë mes argjentinasit dhe portugezit, por në një studim nga “SciSports” në bashkëpunim me “Universidad Catolica” në Belgjikë mund t’i japë fund debatit.

Ky studim thotë se gjatë periudhës 2013-2018, kapiteni i Barcelonës ishte duke u paraqitur dyfish më mirë sesa niveli i Ronaldos.

Të dy futbollistët ishin në kulmin e karrierës në atëkohë dhe të dy ishin pjesë e La Ligës, para se Ronaldo të largohej nga Real Madridi në drejtim të Juventusit në verën e 2018-s.

Studimi vlerëson lojtarët në bazë të golave dhe asistimeve në atë periudhë dhe pavarësisht se Ronaldo fitoi mjaft tituj, Messi fitoi 1.21 pikë, kurse portugezi vetëm 0.61.

“Një gol është një ngjarje e rrallë sepse një mesatare prej 1,600 veprimesh vlerësohen të ndodhin gjatë një ndeshje. Modelet tona kërkojnë në secilin veprim – goditjet, pasimet, driblimet, ndërhyrjet – dhe kalkulojnë vlerën e tyre”, thotë profesori Jesse Davies.

59 thoughts on “Sipas një studimi Lionel Messi është dyfish më i mirë sesa Cristiano Ronaldo”

  1. constantlү i uѕеd to гead smller articles wһich as well ckear thеir motive, and that is alѕо happenijng with this article which I am reading һere.Stoρ by my web site :: pronađite ovo na mreži

  2. In contrast, the same treatment did not induce cell death in HUVEC cells, which is a noncancerous cell line known for its survivin nonexpressing or low level expressing property, 34 further suggesting that pSur AS Sur exhibits cytotoxicity mostly in survivin expressing cancer cells but not in normal cells without or with low level of survivin expression Figure 3D generic for cialis Icatibant FIRAZYR is a very small peptide which blocks bradykinin receptors

  3. I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gateio

Leave a Reply