“Salah është duke e bërë atë që Ronaldo kishte bërë për Manchester Unitedin”

Wayne Roounet thotë se Mohamed Salah ka filluar të ketë ndikimin e njëjtë te Liverpooli siç e kishte pasur dikur Cristiano Ronaldo te Manchester Unitedi.

Salah ka luajtur një rol kyç te Liverpooli që prej transferimit të tij nga Roma në verën e vitit 2017.

“Mo Salah është duke filluar të bëjë atë që Ronaldo kishte bërë për Manchester UnitediN, në aspektin e të qenët aty dhe të mos kthyerit në mbRojtje, por gjithmonë duke qenë një rrezik qoftë nëse jeni duke luajtur ndaj tij në mbrojtje apo në mesfushë”, ka thënë Rooney.

3 thoughts on ““Salah është duke e bërë atë që Ronaldo kishte bërë për Manchester Unitedin””

Leave a Reply