Tuna vazhdon të jetë “zogu ma i mirë”

Këngëtarja e njohur shqiptare Altuna Sejdiu, njihet për publikun si një nga këngëtaret më seksi të estradës.

Ajo nuk ka hezituar të ekspozoj linjat e saj trupore, madje në shumë raste duke i kaluar edhe limitet, e kjo e ka vënë atë në qendër të vëmendjes, shkruan IO.

“Zogu ma i mirë” nuk ka humbur aspak nga shkëlqimi i saj si dhe format e saj bombastike trupore, që vazhdon ti ekspozoj me paraqitjet nëpër rrjetet sociale.

5 thoughts on “Tuna vazhdon të jetë “zogu ma i mirë””

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Reply