Xhensila Myrtezaj flet për herë të parë për divorcin e prindërve dhe të atin

Këngëtarja e dashur për publikun, Xhensila Myrtezaj ishte e ftuar në programin “Në kurthin e Piter Panit”. Xhensila e ka hapur zemrën si asnjëherë tjetër, duke rrëfyer gjëra që nuk i kishte thënë kurrë më parë.Prindërit e këngëtares janë ndarë para shumë vitesh dhe ajo është rritur pa të atin.

Xhensila foli për herë të parë për të, duke treguar se pavarësisht të gjithave e do shumë. Për të është e rëndësishme që të jenë të dy të lumtur.“Mami ka qenë gjithnjë pjesë e jetës sime dhe ka qenë për mua edhe nënë, edhe baba. Gjithsesi për mua rëndësi ka që ata të jenë të lumtur. Padyshim edhe babain e dua shumë”, tha Xhensila.

313 thoughts on “Xhensila Myrtezaj flet për herë të parë për divorcin e prindërve dhe të atin”

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  2. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  3. After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

  4. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  5. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Leave a Reply